Call of Duty: Ghosts, Wii U'ya da mı Geliyor?

01.06.2013 19:07 Samet Konuksal


    E3 dönemi olarak bahsettiğimiz Haziran ayına girmemizle birlikte heyecan daha da artmaya başladı. İlk başta PC, PS3, Xbox 360 ve yeni nesil konsollar adına duyurulan CoD: Ghosts, E3'ün resmi sitesinde başka platformlar adına listelendi.
 
    Alınan haberlere göre E3 etkinliğinin resmi sitesinde Call of Duty: Ghosts'un platformlarına Wii U da eklendi. Fakat yapılan bu ekleme, çok geçmeden yöneticiler tarafından düzeltildi ve Wii U, Ghosts'un platformlarının yer aldığı listeden kaldırıldı.
 
   Bu ne anlama geliyor bilemiyoruz fakat Activision, Wii U'nun çıkışına eşlik eden Call of Duty: Black Ops 2'nin satışlarından pek memnun kalmamıştı. Bakalım yeni Call of Duty oyununda işler değişecek mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler