Call of Duty: Ghosts'ta Sahte Güneş Işınları

22.05.2013 22:47 Alkan Adakaner


 
     Call of Duty: Ghosts'un "Reveal" yani grafik motoruyla hazırlanan ilk videosunda ilginç bir ayrıntı oyuncuların dikkatini çekmiş. Aşağıdaki videonun 26. saniyesinde güneş ışıkları ile ilgili çok büyük bir sorun bulunuyor.
 
     Oyuncuların dikkatini çeken şey güneşin ekranın tam karşısında olmasına rağmen sol taraftan güneş ışınlarının vurması. Bu da video üzerinde oynama yapıldığı anlamına geliyor gibi. Eğer güneş ışınları ile oynanmışsa diğer şeylerle de oynanmış olunabilir.
 
    Aslında oyuncuların bu duruma takılmasının nedeni Call of Duty: Ghosts'un yeni nesilde oyun motorunun da yepyeni olması. Eğer yepyeni bir oyun motorunun gücü gösterilecekse, bu tür oynamalar kafalarda şüphe uyandırıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 61 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler