Call of Duty Ghosts'un DLC'si Invasion için 3 Yeni Görsel Sızdırıldı

29.05.2014 13:20 Ömür Gencer


     Oyun dünyasının en çok konuşulan oyunlarından olan Call of Duty serisinin son oyunu Call of Duty: Ghosts için bir DLC paketi geliştirilmekte. Invasion adındaki bu DLC oyuna pek çok yeni haritalar ekleyecek.
 
    Resmi Playstation forumlarında bir kullanıcı, DLC'nin ekleyeceği haritaların göründüğü üç adet görsel paylaştı. Görsellerde; Mısır'ın eski harabelerinde geçecek Pharaoh, Meksika'nın festival alanını kapsayacak Departed, demir atmış büyük bir geminin yer aldığı Mutiny haritaları görülüyor.
 
     Bu görsellerin çözünürlüğü düşük de olsa gelecek olan haritalar konusunda bize fikir veriyor. Yayınlanan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 18 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler