Call of Duty: Infinite Warfare Multiplayer Beta Tarihleri Belirlendi

24.09.2016 08:17 Gazali Çetinkaya

 
 
   Activision, Call of Duty XP etkinliğinde Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer beta duyurusunu yapmış ve 14 Ekim tarihinde başlayacağını belirtmişti. Cuma akşamı yaptığı açıklama ile birlikte betanın başlangıç ve bitiş tarihlerini doğruladı.
 
   Açıklamaya göre de multiplayer beta iki hafta sonu yapılacak. İlk beta 14 Ekim tarihinde baslayacak ve 17 Ekim'de sonlanacak. Ancak ilk betanın sadece PlayStation 4 sahiplerine özel olduğunu belirtelim. İkinci beta ise 21 Ekim tarihinde başlayıp 24 Ekim tarihinde sonra erecek. İkinci beta Xbox One ve PlayStation 4 sahiplerine sunulacak.
 
   Betaya erişim sağlayabilmek için oyunu ön sipariş geçmeniz gerekiyor ve daha öncede haberini yaptığımız üzere PC'ye beta yok. 
 
   Activision multiplayer betada hangi içeriklerin dahil olacağını ise açıklamadı. Ekim ayının başında açıklaması bekleniyor.
 

 
   Captain Reyes'in hikayesine tanıklık edeceğimiz Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler