Call of Duty: Infinite Warfare + Modern Warfare Remastered = 130GB

05.10.2016 11:35 Gazali Çetinkaya

   Call of Duty: Infinite Warfare bu yıl üst paketlerinde Modern Warfare'in remastered sürümünü de içerecek ve bu iki oyunu yüklemeniz için konsolunuzda epey bir boş alana ihtiyacınız var.
 
   Charlie Intel'in twitter üzerinden paylaştığı Call of Duty: Infinite Warfare Legacy sürümüne göre Call of Duty: Infinite Warfare ve Modern Warfare Remastered PS4'te toplamda 130GB yer kaplayacak.
 
 
   Modern Warfare Remastered'ın geçtiğimiz günlerde 39.10GB olduğu ortaya çıkmıştı ki bu da Infinite Warfare'in 90GB olduğunu işaret ediyor. Ayrıca Eurogamer boyutun bu kadar yüksek olmasının PS4 Pro ile ilgili olabilme ihtimalini belirtmiş.
 
   Eurogamer durumu netleştirmek adına Activison ile iletişime geçmiş bulunuyor. Net bilgi geldiğinde haber güncellenecektir. 
 

 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered ve Call of Duty: Infinite Warfare, 4 Kasım tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.  
 
   Call of Duty: Modern Warfare Remastered; Legacy, Legacy Pro ve Digital Deluxe sürümleri adı altında Infinite Warfare ile birlikte çıkış yapacak. Oyun ilk başta multiplayer kısmında 10 harita barındıracak ve daha sonra ücretsiz olarak 6 harita daha eklenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler