Call of Duty: Infinite Warfare'i Beş Gün Ücretsiz Oynayın

13.12.2016 09:09 Gazali Çetinkaya

 
   Activision yaptığı duyuru ile birlikte Call of Duty: Infinite Warfare'in beş gün boyunca PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde ücretsiz oynanabileceğini açıkladı.
 
   15 Aralık tarihinde başlayıp 20 Aralık tarihine kadar sürecek bu ücretsiz oynama imkanı hikaye modunun ilk iki bölümünü, multiplayer ve zombi modunu içerecek. PlayStation 4'te PlayStation Plus online modlar için gerekecek, Xbox One'da ise Xbox Live Gold üyeliği hikaye dahil tüm modlar için gerekecek.
 
   Ücretsiz oynama imkanında yapılan ilerleme oyun satın alındığı takdirde tam sürüme aktarılacak. 
 
   4 Kasım tarihinde çıkış yapan Call of Duty: Infinite Warfare; PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler