Call of Duty: Infinite Warfare'in İkinci Betasına Tüm PS4 Sahipleri Katılabilecek

18.10.2016 20:22 Gazali Çetinkaya

 
   Call of Duty: Infinite Warfare'in ilk multiplayer betası PlayStation 4 üzerinde sadece oyunu ön sipariş verenlere açılmıştı ve 14 Ekim tarihinde başlayan beta bir gün uzatma ile 18 Ekim tarihinde sona erdi. Bu kez hem PlayStation 4 hem de Xbox One için yapılacak ikinci multiplayer beta 21 Ekim tarihinde başlayıp 24 Ekim tarihinde sonra erecek ve Activision, PlayStation 4 sahipleri için güzel bir haber verdi.
 
   Activision'ın resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya göre Call of Duty: Infinite Warfare'in ikinci multiplayer betası tüm PlayStation 4 sahiplerine açık olacak yani ön sipariş şartı aranmayacak.
 
"Only 2 hours left in #IWBeta Weekend 1, but we've got good news: @InfinityWard is opening Weekend 2 to all PS4 players, no pre-order needed!"
 
    Bu konu hakkında Xbox One için bir açıklama yapılmadı.
 

 
   Call of Duty: Infinite Warfare ise 4 Kasım tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümü de Legacy Edition adı altında Infinite Warfare ile birlikte oyunculara sunulacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 3 Dk önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler