Call of Duty: Infinite Warfare'nin Çok Oyunculu Modu 2 Eylül'de Gösterilecek.

30.08.2016 18:42 Burak Oruç


    Call of Duty: Infinite Warfare bir çok sebepten ötürü daha çıkmadan çok tartışılan ve eleştirilen bir oyun olmuştu. Activison Call of Duty XP etkinliğinde hem Infinite Warfare'nin hem de Modern Warfare Remastered Remastered'in multiplayer modundan oynanış görüntüleri gösterecek.

    Call of Duty XP etkinliği 2-4 Eylül tarihleri arasında Inglewood, California'da düzenlenecek. Etkinliğe katılan oyuncular Infinite Warfare'nin multiplayer ve "Zombies in Spaceland" modlarını deneyebilecekler. Call of Duty XP kapsamında düzenlenecek olan The Call of Duty World şampiyonasında Call of Duty 4: Modern Warfare'nin remastered versiyonu oynanabilir olacak.

    Activision etkinlik boyunca COD: Infinite Warfare ve Modern Warfare Remastered'in multiplayer modlarından görüntüler yayınlayacak. Bu yayınları Call of Duty'nin Twitch kanalından izleyebileceğiz.

    Call of Duty: Infinite Warfare 4 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Infinite Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 9 Dk önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler