"Call of Duty Markası Stüdyosundan Bile Büyük"

11.11.2010 19:20 Levent Polater

 
 
    Mükemmel bir çıkış gerçekleştiren Call of Duty: Black Ops, tüm rekorları önceki Call of Duty'lerin yaptığı gibi yine egale etmeyi başardı. Call of Duty markası o kadar büyüdü ki bazılarına göre bu isim geliştirici firmalarından bile büyük bir hale geldi.
 
    Bu görüşü öne süren ise Cowen & Company analiz uzmanı Doug Creutz, kendisi şöyle konuştu:

    "Bizim bakışımıza göre Call of Duty markası, her yapımın arkasındaki herhangi bir stüdyodan bile daha büyük ve önemli bir hale geldi, 2011'de Infinity Ward'ın yapacağı Call of Duty'nin de her ne kadar stüdyo biraz güçsüzleşse de çok başarılı olacağına inanıyoruz."
 
     Serinin yaratıcısı olan Infinity Ward'ın Modern Warfare 3'ü seneye çıkarması bekleniyor. Bir diğer Sledgehammer yapımı Call of Duty'nin ise gelecekte geçeceği söylenmekte. Activision altın yumurtlayan tavuğu kullanmaya uzun bir süre devam etmek istiyor. Yanlışlıkla tavuğu öldürmemelerini diliyorum.
 
 
 CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part 2'nin PC Sürümü Ne Zaman Çıkacak? 22 Dk önce Final Fantasy 9 Remake Yakında Duyurulabilir! 1 Saat önce Summer Game Fest 2024'te Yer Almayacak Oyunlar 2 Saat önce IKEA, Sanal Roblox Mağazası İçin Çalışan Arıyor 3 Saat önce Monolith Tarafından Geliştirilen Wonder Woman Oyununun Başı Dertte 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler