Call of Duty: Mobile'in Çıkış Tarihi Açıklandı ve Fragman Paylaşıldı

18.09.2019 21:55 Özgür Eroğlu

 
Activision'ın her yıl çıkan, en popüler oyun serisi Call of Duty serisinin mobil platform için çıkacak olan oyunu Call of Duty: Mobile'ın çıkış tarihi bir video ile birlikte açıklandı. 
 
Tencent'in geliştirdiği, Mart ayında duyurulan oyuna ön kayıt yaptırıp betasını deneyebiliyordunuz. Call of Duty: Mobile online free-to-play olacak. Android ve iOS telefonlar için 1 Ekim 2019'da piyasaya sürülecek. 
 
Modern Warfare ve Black Ops serilerinden esintiler göreceğiz ve oyunda Soap, Ghost ya da Alex Mason karakterleriyle oynayabileceğiz. Ayrıca Call of Duty serisinin efsaneleşmiş bazı haritaları da bulunacak: Nuketown, Hijacked ve Crashed gibi.
 
Ayrıca Call of Duty'nin alışık olduğumuz modları (Team Deathmatch, Gun Game, Domination, Search & Destroy ve Frontline) dışında mobil versiyonda Battle Royale modu bulunacak. 
 
Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty®: Mobile Platformlar: Mobil Geliştirici: Tencent Games Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler