Call of Duty: Modern Warfare 3'ün İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı!

21.06.2023 19:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz süreçte birçok detayı ortaya çıkarılan yeni COD 2023 oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3'ten ilk ekran görüntüleri internete sızdırıldı. Bu ekran görüntüleri düşük kaliteli olarak karşımıza çıksa da Terminal ve Scrapyard gibi çok oyunculu haritaların düzenlenmiş sürümlerini bizlere sunuyor.
 
İlk ekran görüntüleri sızdırıldı
 
 
 
Şimdiye kadar bilindiği kadarıyla Modern Warfare serisinin bu yeni oyunu üzerinde Sledgehammer Games ekibi çalışıyor. Serinin önceki oyunlarında yer alan olayların bir sonraki kısmını temsil eden oyunda oyuncuları heyecanlandıracak içeriklerin olacağı belirtiliyor. Daha önce birçok kez yüklenen görüntüler şu anda Imgur sitesinde yer alıyor.
 
Activision, Modern Warfare 3 oyununu henüz resmi olarak duyurmadı. Ortaya çıkan bilgilere ve söylentilere göre oyun bu Kasım ayında karşımıza gelebilir. Tahmin edilene göre de Ağustos ayında bir duyurunun yapılması bekleniyor.
 
Sızdırılan ekran görüntüleri
 
 
 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler