Call of Duty: Modern Warfare Çok Oyunculu Gunfight Modu Oynanış Videosu

19.07.2019 10:00 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz hafta Twitch yayıncıları CouRageJD, TeePee, Syndicate ve LEGIQN Call of Duty: Modern Warfare'ın çok oyunculu Gunfight modunu canlı yayında oynayarak göstermişti ve bugün de Activision ile Infinity Ward Gunfight modundan altı dakikaya yakın resmi oynanış videosu paylaştı.
 
Gunfight oyunun yeni, hızlı tempolu 2v2 çok oyunculu modu. Altı raunt kazanan ikili oyunu da kazanıyor.
 
Oyunun klasik çok oyunculu modu 1 Ağustos Perşembe Türkiye saati ile 20:00'da Call of Duty Twitch kanalı üzerinden canlı olarak gösterilecek.
 
Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net üzerinden PC için çıkacak. Oyunun ilk detaylarına, ön sipariş bilgilerine ve duyuru fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.  

Gunfight mod oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler