Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Altıncı Sezon Güncellemesi PS4'te Ön Yüklemeye Açıldı

28.09.2020 14:07 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'un altıncı sezonu 29 Eylül'de başlıyor ve PlayStation 4 kullanıcıları güncellemeyi şimdiden indirebilir.

İndirme boyutu 20,413 GB. İndirme bittikten sonra kurulum yarın sabah 09:00'da yapılacak.

Beşinci sezon güncellemesi de PlayStation 4 üzerinde ön yüklemeye açılmıştı. Xbox One ve PC kullanıcılarına ikidir böyle bir seçenek sunulmadı. Activision tarafından belirtilene göre Xbox Store ve Battle.net güncellemelerde ön yükleme özelliğini desteklemiyor. 
 
Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'un altıncı sezonu Farah ve Nikolai olmak üzere iki yeni operatör, Verdansk'a metro sistemi ve daha fazlasını getirecek. Tüm detayları yarın sabah öğreneceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler