Call of Duty: Modern Warfare'in İlk Gün Güncellemesinin Boyutu Belli Oldu

24.10.2019 19:01 Özgür Eroğlu

 
Yarın itibariyle erişime açılacak olan Call of Duty serisinin yeni üyesi Call of Duty: Modern Warfare'in ilk güncelleme boyutu belli oldu. Daha öncesin sistem gereksinimleri açıklandığında, cihazınızda istediği boş alan boyutunun 175 GB olması oyuncular tarafından haklı bir tepki çekmişti.
 
Sonrasında yapımcı firmanın açıklaması üzerine oyunun direkt olarak boyutunun 175 GB olmayacağı, ilerleyen süreçte gelecek güncellemelerle birlikte cihazınızda en son kaplayacağı alan olduğu söylenmişti.
 
Bugün itibariyle öğrendik ki oyunun Xbox One ve PlayStation 4 üzerindeki ilk gün güncelleme boyutu 60 GB. Daha yeni çıkan bir oyun için bu kadar büyük bir güncelleme boyutu olması gerçekten ilginç. Ayrıca hatırlatmakta fayda var, kutulu versiyona sahip olsanız bile ilk gün güncellemesini yapmanız gerekiyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler