Call of Duty: WWII'nun Zombi Modunda Büyük Oyuncular Yer Alıyor

17.07.2017 11:41 Gazali Çetinkaya

   Activision, Call of Duty: WWII'nun zombi modunda yer alacak iki dizi/film oyuncusunun ismini açıkladı.
 
   İlk isim Doctor Who'daki Doktor rolü ile bilinen David Tennant. David Tennant, Call of Duty: WWII'nun zombi modunda Droston Hynd adlı karakteri oynayacak.
 
 
 
   İkinci isim ise Netflix'in Daredevil dizisinde Elektra rolü ile bilinen Elodie Yung. Elodie Yung, Call of Duty: WWII'nun zombi modunda Olivia Durant adlı karakteri oynayacak.
 
 
 
   Call of Duty: WWII'nun zombi modu 20 Temmuz Perşembe günü San Diego Comic-Con esnasında resmi olarak tanıtılacak.
 
   Geçtiğimiz günlerde oyunun zombi moduna ait tanıtım videosu sızdırılmıştı. Sızıntının hemen ardından Sledgehammer Games ve Sledgehammer Games'in ortak kurucusu Michael Condrey attığı tweet ile sızdırılan tanıtım videosunun final sürümü olmadığını, halen üzerinde çalıştıklarını ve çok yakında resmi olarak yayınlayacaklarını belirtti. Videoya buradaki haberden ulaşabilirsiniz.
 
   Call of Duty: WWII 3 Kasım 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler