Call of Duty Yapımcısı Sahte Terörist Saldırısı Haberi İçin Özür Diledi

13.10.2015 15:24 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde Call of Duty serisinin resmi Twitter haberinden oldukça tepki gören bir Tweet paylaşılmıştı. Call of Duty: Black Ops 3'ün geçeceği evreni konu alarak yazılan 'son dakika' Tweetinde Singapur'da bir terörist saldırısı meydana geliyordu. Ancak Treyarch'ın yayınladığı Tweet, sonucunda çoğu kişiden tepki görmüştü.
 
    Bugün Treyarch yapımcılarından Jason Blundell konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Blundell açıklamalarında, "Bunu yaparken kötü bir niyetimiz yoktu, amacımız insanları korkutmak değildi. Twitter kanalımızdan yapılmış, kurgulanmış dünyamıza ait bir haberdi. Amacımız ilgi çekmek değil, senaryodan elementler kullanarak oyuncuları Black Ops 3'e hazırlamaktı. " sözlerini söyledi.
 
    Bahsi geçen Tweette Call of Duty'nin resmi Twitter hesabının avatarı ve ismi bir haber kanalıymış gibi değiştirilmişti. Sahte isim kullanılsa da Tweet olarak Singapur'da büyük bir terörist saldırısının meydana geldiği, Singapur hükümetinin sıkıyönetim ilan ettiği belirtiliyordu. Ancak göründüğü gibi Treyarch'ın yapmaya çalıştığı şey biraz eşek şakasına kaçmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 16 Dk önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 24 Dk önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 45 Dk önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 1 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler