Call of Duty eSpor Dünyasını Şampiyona Özel Kişiselleştirme Paketi ile Kutlayın

13.02.2015 11:43 Alkan Adakaner


   Call of Duty eSpor dünyasını Şampiyona Özel Kişiselleştirme Paketi ile kutlayın. 2015 Call of Duty® Şampiyonasından esinlenilen bu Özel Kişiselleştirme Paketinde bir eksoiskelet, kask, silah kamuflajı, üç nişangah, kartvizit ve amblem bulunuyor.

   Xbox’ın sunduğu 2015 Call of Duty® Şampiyonası 27-29 Mart tarihlerinde Los Angeles’tan canlı yayınla yayınlanacak. Dünyanın en iyi Call of Duty eSpor takımlarının 1 milyon dolarlık ödül havuzundan pay kapmak ve “Dünya Şampiyonu” ünvanını kazanmak için mücadele etmesini izleyin.

    Xbox’ın sunduğu 2015 Call of Duty® Şampiyonasına izleyici olarak katılmak için biletler 17 Şubat Salı günü satışa çıkacak. Ayrıntılar için callofduty.com/esports adresini ziyaret edin.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 17 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler