Call of Juarez: Cartel'in PC Sürümü Ertelendi mi?

İşte ortalığı karıştıracak muhteşem üçlümüz
09.07.2011 13:44 Alkan Adakaner


     Techland'in PC, Playstation 3 ve Xbox 360 geliştirdiği FPS oyunu Call of Juarez: The Cartel oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Oyun belki harika grafiklere sahip değil, ama aksiyon sahneleri oldukça hoş duruyor. Bu oyunu bir an önce oynamayı isteyen çok sayıda oyuncu var, ama işte bu oyunculardan PC'ye sahip olanlar malesef biraz daha bekleyecek gibi görünüyor.
 
    Dsogaming'in haberine göre Ubisoft Call of Juarez: The Cartel'in PC sürümü 26 Ağustos'a erteledi. Oyunun konsol sürümleri ise daha önce açıklandığı gibi 19 Temmuz'da piyasaya çıkacak.
 
     Serinin diğer oyunlarının aksine modern zamanda geçecek olan Call of Juarez: The Cartel, co-op modları ile bütük eğlence sunacak gibi görünüyor. Şu an diğer oyun otoriteleri erteleme haberi ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı, ama en geç Pazartesi günü her şey netleşir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Juarez: The Cartel Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler