Call of Juarez: The Cartel'den Co-op Mod Videosu

3 kişi ile kaç düşman öldüreceğiz dersiniz?
17.06.2011 12:00 Alkan Adakaner


     Techland tarafından geliştirilen Call of Juarez: The Cartel'in yeni videosunda oyundaki Co-opetition (Ko-a-pe-ti-shen = bir çeşit Çince isme de gönderme var) modu tanıtılmış. 
 
     Bu modda takım arkadaşlarımız ile birlikte ortak bir amaç için savaşırken bir yandan da kişisel olarak elde edeceğimiz çıkar uğruna yapmamız gereken şeyler de olacak. Anlayacağınız kimseye güvenin olmadığı bir oyunla karşı karşıyayız.
 
    Ben McCall'un öyküsünü konu edinecek oyunda (kendisi öneki oyunlardaki karakterlerin soyundan geliyor) Eddie Guerra adlı bir kişi ve Kim adlı bir bayanla işbirliği yapacağız.
 
     Grafiksel olarak türündeki diğer oyunlardan daha iyi görünmeyen Call of Juarez: The Cartel içerik olarak yüksek eğlene vaat ediyor. Özellikle oyunun co-op modları bizi uzun süre kendine bağlayabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Juarez: The Cartel Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 16 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler