Cannibal PS4, Xbox One, Switch, PC ve Mobil için Duyuruldu

09.04.2020 08:32 Gazali Çetinkaya

 
İtalyan yönetmen Ruggero Deodato'nun Cannibal film üçlemesinin dördüncü bölümü video oyunu olarak geliyor.

Roma merkezli bağımsız geliştirici Fantastico Studio, Cannibal video oyununu PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC ve mobil cihazlar için duyurdu. Kasım 2020'de çıkış yapacak.
 
Cannibal video oyunu interaktif korku grafik macera türünde tasarlandı. Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Ruggero Deodato'nun üstleneceği ve çizimlerini Solo Macello'nun gerçekleştireceği oyunda oyuncular Borneo ormanlarında farklı karakterleri kontrol ederek yapmış olduğu seçimler ve eylemler sonucunda hikayenin gidişatına etki edebilecek.
 
Ruggero Deodato oyunla ilgili olarak "Fantastico Studio'daki ekiple tanışmak bana bu atmosfere ve temaya geri dönme fırsatı verdi fakat yeni bir şey deneyerek. Cannibal evrenini video oyunu dilinde aktarmak ve hikayeyi etkileşimli hale getirerek birçok yeni olasılık sunmak yeni bir meydan okuma olacak. Oyunun ayrıca gençleri de Cannibal evrenine yaklaştırmasına yardımcı olacağını umuyorum." 
 
Cannibal üçlemesi 1977'de yayınlanan Jungle Holocaust, 1980'de yayınlanan Cannibal Holocaust, ve 1985'te yayınlanan Cut and Run filmlerinden oluşuyor.

Oyunun teaser fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cannibal Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Fantastico Studio Dağıtıcısı: Fantastico Studio Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler