Capcom "DLC ve Disk İçi Kitli İçerik Farklı Değil"

02.04.2012 14:47 Talha Aynacı


   Street Fighter X Tekken'de para ile satılan 12 karakterin oyun diskinde zaten yer almasının ortaya çıkmasıyla birlikte başlayan tartışmalar karşısında Capcom nihayet suskunluğunu bozdu. Müşterilerine yönelik verdiği cevapta Capcom, bu sistemin daha esnek ve oynanabilirliği daha elverişli (!?) hale getirdiğini savunuyor:
 
"Capcom olarak müşterilerimize değer veriyor ve şikayetçi oldukları durum hakkında çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. Street Fighter X Tekken hakkında duyduklarımızdan dolayı üzülüyoruz ve bunlara cevap vermek isteriz. Bazı hayranlarımızın, DLC'yi yayınlayış şeklimizden dolayı memnun olmadıklarını gördük. Ancak bize göre bu metod oynanabilirliği ve oyunun ömrünü esnek ve verilmli bir şekilde etkiliyor. DLC olarak indirmeniz veya diskin içerisinde kitli olması farklı şeyler değil."
 
   Hatırlarsanız bazı oyuncular oyun diskini hackleyerek 12 karakteri online olarak kullanmaya başlamış bunun karşısında Capcom bu oyuncuların banlanması için harekete geçmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler