Capcom Daha Fazla Remake Sunmak İstiyor

18.05.2013 07:27 Alkan Adakaner


     Capcom bir süre önce bir zamanların çok beğenilen platform-müzik oyunu DuckTales'in HD olarak yeniden karşımıza çıkacağını açıklamıştı. Capcom yetkililerin açıklamasına göre daha fazlasını yapmak için çalışmalar sürüyor.
 
     Bu konuda ilk ipucu Aliens vs. Predator konusunda verildi. 1994 yılında piyasaya çıkan bu 2 boyutlu oyunun yeni bir sürümü (tabi ki HD olarak) hayranların yoğun isteği doğrultusunda yapılacak gibi görünüyor. 
 
     Umarız Capcom Resident Evil serisinin ilk oyunlarını da yeniden karşımıza çıkarır. Gamecube için piyasaya çıkan Resident Evil'ın yeniden yapımı tam bir çılgınlıktı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DuckTales Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Capcom Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler