Capcom, Dead Rising 2 Yorumlarınızı Bekliyor

Dead Rising 2: Case Zero, 600.000 adet ile XBLA'in en çok satan yapımlarından biri olmuştu
22.02.2011 14:39 Gökhan Yılmaz

 
     Dead Rising 2'nin dağıtımcısı olan Capcom, oyunu oynayanlar için özel bir anket hazırladı. Böylece yapımcı Blue Castle Games neleri doğru, neleri yanlış yaptığını oyuncular sayesinde anlayabilecek.
 
     Ankette "Oyunu bitirdiniz mi?", "En beğendiğiniz kısmı neydi?", "Bir şeyi değiştirmek isteseniz bu ne olurdu?" tarzında sorular bulunuyor. Ankete Capcom'ın sitesinden ulaşabilirsiniz. Buraya yazacaklarınız büyük ihtimalle Dead Rising 3 için kullanılacaktır.
 
     Kanadalı oyun stüdyosu Blue Castle Games, 2.2 milyon adet satan Dead Rising 2'nin çıkışından sonra Capcom tarafından satın alınarak ismi Capcom Game Studio Vancouver olarak değiştirildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Blue Castle Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler