Capcom, Monster Hunter Serisinin 20. Yıl Dönümünü Kutlayacak

23.09.2023 11:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, Monster Hunter serisinin 20. yıl dönümünü kutlayacak. Bu yıla özel olarak da yeni bir web sitesini de açmış bulunuyor. Monster Hunter serisi 11 Mart 2024'te 20. yılını kutlayacak. Serinin ilk oyunu Monster Hunter, 11 Mart 2004'te Japonya'da PlayStation 2 için piyasaya sürüldü.
 
Yeni bir web sitesi açıldı 
 
 
 
Monster Hunter serisinin 20. yıl dönümüne özel olarak açılan web sitesinde oyunun logosu, 20. yıl dönümü ana görseli, “Hunter’s Edition”ı ve geliştirme ekibinden bir mesaj yer alıyor. Bunun dışında gelecekte daha fazla duyurunun yapılması planlanıyor. 
 
Monster Hunter serisi Mart 2024'te 20. yaşına giriyor. Monster Hunter ekibi oyunculara ve hayranlara en içten teşekkürlerini sunuyor. Ayrıca bu önemli dönüm noktasına oyuncular sayesinde ulaşıldığının altını çiziyor. 
 
Ekip son olarak ilerleyen süreçte daha fazla yeni içeriklerin sunulacağını ve oyuncuları heyecanlandıracağını aktarıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Platformlar: Wii Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler