Monster Hunter 3 Ultimate'in Online'ı Ücretsiz

26.10.2012 11:15 Erkut Köse


   Nintendo'nun sevilen oyunlarından Monster Hunter serisinin son oyunu Monster Hunter 3 Ultimate ile ilgili ilk bilgiler bugün gerçekleşen Nintendo Direct konferansında duyuruldu.
 
   Online modu için açıklanan bilgilere göre, oyunun Wii U'daki multiplayer sistemi için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmeyecek. Bu multiplayer bölümü 4 kişiyle birlikte oynanabilecek. Ayrıca lokal olarak bir adet Wii U ve üç tane 3DS aynı oyuna girebilecek.
 
    Ayrıca yapımın Wii U versiyonu hem GamePad, hem de Pro Controller cihazlarını destekleyecek. Oyunu tablet ekranında oynarken özelleştirilebilir bir arayüz ile karşılaşacağız. Oyuncular kendi tarzlarına göre menüde bazı değişiklikler yapma şansına erişebilece.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Platformlar: Wii Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler