Capcom, RE'deki Kayıt Sisteminden Bin Pişman

Resident Evil: The Mercenaries 3D satışlarının bu başarısız kayıt sistemi yüzünden baltalanacağı düşünülüyor.
04.07.2011 23:07 Levent Polater


 
    Capcom, şimdi yaptığına bin pişman. Resident Evil: The Mercenaries 3D'nin kayıt sistemini tek seferlik yapan Japon devi bir daha böyle bir sistemi kullanan oyun yapmayacağını açıkladı.
 
     Hemen konudan uzak kalanlara bir hatırlatma yapalım efendim, bizim Resident Evil yaratıcısı Capcom, 3DS için çıkışını taze yapan Resident Evil: The Mercenaries 3D'de kendince yeni bir kayıt sistemi kullanmış. Oyununuzu kaydettiniz, oynadınız bitirdiniz. Hadi diyelim ki, şimdi kardeşiniz oynayacak ve bu kayıtların bazılarını silmek istiyor. Maalesef bu mümkün değil, çünkü Capcom oyundaki kayıtların kalıcı olarak silinememesini sağlayan bir uygulama başlatmış ve belki de bu fikir tutsaydı bundan sonraki oyunlarında da bunu deneyecekti. Ancak sonuç bekledikleri gibi -iyiki de- olmadı.
 
    Daha önce Capcom, bu uygulamasıyla herhangi bir kötü niyeti olmadığını belirtse de hiç kimse açıklamalardan tatmin olmadı. Bazı satıcılar oyunu satın alanlar için takas imkanı bile sunarak tepkilerini açıkca göstermişti.
 
    Neyse ki Capcom, bir daha böyle kötü niyeti olmayan bir uygulama (!) yapmayacakmış. Kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: The Mercenaries 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler