Capcom, Resident Evil Anılarınızı İstiyor

Resident Evil: Code Veronica serinin en iyi oyunlarından birisiydi ve bu oyunla da ilgili güzel anılarımız var
21.08.2011 11:58 Alkan Adakaner


    Siz de benim gibi Resident Evil serisinin eski hayranlarındansanız mutlaka bu seri ile ilgili korkunç, komik veya ilginç anılarınız vardır. Kim Nemesis'in aniden karşısına çıkması ile ürkülmedi ki? Resident Evil 2'de camlardan aniden fırlayan zombilerden korkmayan var mı?
 
     Eminim aranızda Resident Evil serisi ile ilgili hayalleri olan, kısa öyküler yazan da olmuştur. Şimdi bu anılarınızı ve hikayelerinizi değerlendirmeniz için karşınıza harika bir fırsat çıktı. Capcom, Resident Evil 4 HD ve Resident Evil Code Veronica HD için hazırlayacağı filmler için bu hikaye ve anıları satın almak istiyor.
 
    Eğer Resident Evil ile ilgili kısa hikayeleriniz, fotoğraflarınız, videolarınız veya işe yarayacak herhangi birşeyleriniz varsa bunları residentevil.com/rehd adresinden Capcom'a ulaştırabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Revival Selection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler