Capcom: Resident Evil: ORC 2.5 Milyon Satacak

Resident Evil serisinin gittikçe korku öğelerinden uzaklaştığı düşünülüyor.
11.05.2011 14:55 Levent Polater


    Capcom, Resident Evil: Operation Raccoon City'nin firmanın yeni malî yılı içerisinde en çok satan oyunu olacağını ön görüyor.
 
    Yatırımcılara yapılan sunumda, Capcom'un Slant Six tarafından geliştirilen oyun için en az 2.5 milyon adet satış rakamına ulaşılacağını tahmin ettiği rapor edildi. Oyunun 2011 Kışında PS3 ve Xbox 360 için çıkacağını belirtelim. Capcom'un 2012 malî yılı ise geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. 2012 malî yılı 31 Mart 2012'de sona eriyor.
 
    Capcom, yapıma çok güvendiği hâlde Resident Evil hayranları tarafından yoğun bir endişe hakim. Serinin gittiği yönü beğenmeyen oyun severlerden satışlara da olumsuz bir yansıma olmasından şüpheleniliyor.
 
    Capcom'un bu malî yılında güvendiği diğer yapım ise Street Fighter X Tekken. Oyunun malî yıl sonuna dek 2 milyon adet satacağı düşünülüyor. Firmanın yeni IP Dragon's Dogma için tahmini satış rakamı ise 1.5 milyon.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler