Capcom: Yeni Nesil Dövüş Oyunu İçin Kaynağımız Yok

22.10.2013 07:28 Alkan Adakaner


     Bir dönemler oyun dünyasını kasıp kavuran Capcom'un zor bir dönemden geçtiğini biliyoruz. Şu an firmanın Monster Hunter ve Resident Evil gibi yüksek satış miktarına ulaşan serileri olsa da Capcom'un önemli kişileri yitirdiğini ve popüler serilerini tozlu raflara kaldırdığını görüyoruz.
 
    Yoshinori Ono'nun yeni bir açıklaması da dikkat çekici. Street Fighter serisinin başındaki isim Twitter üzerinden yaptığı açıklamada yeni nesil bir dövüş oyunu için yeterli kaynağa sahip olmadıklarını söyledi. Street Fighter IV'ün bu kadar yüksek satış miktarına ulaşmasının ardından bu açıklama gerçekten ilginç.
 
     Şu an Capcom'un yeni nesil için Deep Down dışında bilinen bir oyununun olmadığını da belirtelim. Bu durum firmanın gerçekten maddi anlamda kötü durumda olduğunu habercisi olarak görülebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 12 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler