Capcom başkanı: Street Fighter 6'nın 10 milyon satmasını hedefliyoruz!

03.05.2023 17:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Köklü serileriyle karşımıza çıkan geliştirici ve yayıncı ekip Capcom'un başkanı dövüş aksiyon oyunu Street Fighter 6'nın 10 milyon adet satmasını beklediğini söyledi. Famitsu ile yapılan bir röportajda başkan Haruhiro Tsujimoto'ya çeşitli sorular yöneltildi ve bu kapsamda çeşitli açıklamalarda bulundu.
 
Tsujimoto birçok soruya yanıt verdi
 
 
 
Röportajda Haruhiro Tsujimoto'ya "oyunun (SF) kapsamının genişletilmesinin ve daha çekici hale getirilmenin" geliştirme maliyeti üzerinde bir etkisi olup olmadığı soruldu. Tsujimoto: "Street Fighter serisi bizim amiral gemimiz. Bu yüzden ona yatırım yapmakta hiçbir zaman tereddüt etmedik" yanıtını verdi.
 
Tsujimoto sözlerine şöyle devam etit: "Son birkaç yılda Resident Evil serisindeki birçok oyun 10 milyon adet sattı ve Monster Hunter serisi için de artık 20 milyon satışı hedefliyoruz. Street Fighter V ise 7 milyondan fazla adet sattı, Bu satış sayılarına bakacak olursak bir sonraki oyunla beraber bu satış adetini 10 milyon olarak öngörebiliriz."
 
Capcom'un belirttiğine göre Street Fighter V'in 7 milyon adet satışı, onu (ev konsolu satışları açısından) serinin en çok satan oyunu haline getiriyor. Bu satış rekoru Street Fighter 6'da da bekleniyor.
 
Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 3 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 14 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 15 Dk önce MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor 1 Saat önce Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler