Capcom'da Onimusha Serisi Tartışılıyor

09.02.2016 13:26 Alkan Adakaner


    Onimusha serisi türünün diğer oyunları Ninja Gaiden ve Devil May Cry'ın aksine maalesef devam etmemişti. Özellikle serinin Playstation 2'deki ilk 3 oyunu büyük beğeni toplamıştı. Şimdiyse Capcom bu seriyi canlandırmayı hedefliyor.
 
    Capcom'un efsanevi isimlerinden Yoshinori Ono (Street Fighter'ın da başındaki isim) Onimusha serisini yeniden hayata döndürmek amacıyla seride çalışmış isimler olarak şirkette üst düzey bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi. Yine de şu an konuşma dışında bir adım atılmış değil.
 
    Diğer taraftan hayranların bastırması halinde böyle bir projenin mümkün olacağı da söyleniyor. Hala Deep Dawn üzerinde çalışan Capcom'un Onimusha'ya zaman ayırması kolay olmayacaktır, ama umutlarımızın henüz bitmediğini de belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Onimusha: Dawn of Dreams Platformlar: PS3 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Mart 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler