Capcom'dan RE: Mercenaries Kayıt Sorunu Açıklaması

Hunk da Mercenaries 3D'deki karakterlerimizden birisi
28.06.2011 08:50 Alkan Adakaner


     Bir süre önce yayınladığımız bir haberimizde 3DS'e özel olarak piyasaya çıkan Resident Evil: The Mercenaries 3D'nin kayıt dosyalarının silinemediğini aktarmıştık. Capcom bu konu hakkında bir açıklama yaptı.
 
     İkinci el oyun satışlarının oyuna bu özelliği koymalarında etkin bir yönünün olmadığını belirten yetkililer oyunun doğası gereği tekrar oynanabilirliğinin yüksek olduğunu ve görevlerdeki puanları sürekli geliştirdiğimizi bu nedenle kayıt dosyalarının silinemediğini söylüyorlar.
 
     3DS'te oynadığımız oyunların kayıtları konsolumuza değil oyun kartuşlarına kaydediliyor. Böylece oyunu satmak istediğimizde kayıt dosyalarımız da silinemediğinden bir başka kişi oyunu kaldığınız yerden oynamak zorunda kalıyor. Çok açık olarak ikinci el oyun satışını durdurmak için yapılan bu hamleye kılıf hazırlanmak istenmesi ise garip.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: The Mercenaries 3D Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Temmuz 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler