Capcom'dan iPhone için Snoopy Oyunu

Snoopy ve Charlie Brown'ın şirin dünyasını ziyaret etme düşüncesi bile güzel
03.08.2011 10:31 Alkan Adakaner


    Peanuts'ı izleyenler oradaki kahramanlarımızdan Charlie Brown'ın köpeği Snoopy'i iyi tanırlar. Aslında Snoopy ülkemizde sahibi Charlie Brown'dan bile daha ünlüdür. Hayata her zaman olumlu yönden bakan sahibinin aksine daha kurnaz olan Snoopy'nin bir oyunu hazırlanıyor.

    Capcom tarafından iPhone için (muhtemelen iPod ve iPad için de gelecektir) hazırlanan oyun hakkında şu an ayrıntılı bilgiler bulunmuyor, ama Snoopy'nin hayal dünyası oyuna başarılı bir şekilde yansıtılırsa çok eğleneceğimize eminim.

    Smurfs’ Village adlı oyunla dikkat değer bir başarı yakalayan Capcom Mobile yıl sonuna kadar Smurfs’ Grabber, Dream Park ve Monster Pet Shop'ı da piyasaya süreceğini açıklamıştı. Merakla bekliyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Snoopy Platformlar: Mobil Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler