Capcom'un "Captivate" Etkinliği 6-7 Nisan'da

Tekken X Street Fighter bu etkinlikte gösterilecek oyunlardan birisi olacaktır
04.02.2011 10:33 Alkan Adakaner


     Capcom, ünlü oyunları nedeniyle çok dikkat çeken ve yakından takip edilen bir firmadır. Bu Japon devi, oyunlarından yeni bilgileri özel olarak düzenlediği "Captivate" adlı etkinlikte hayranlarına sunuyor.
 
     Her yıl düzenlenen Captivate etkinliğinin bu yılki tarihi de belli oldu. Duyuruya bu yıl 6-7 Nisan tarihleri arasında Capcom ile buluşacağız. Yapım aşamasında olan oyunlar Street Fighter x Tekken ve Ninja Theory’nin DMC adlı oyunlarını ve çok daha fazlasını bu etkinlikte görme fırsatı yakalayabiliriz.
 
     Geçen yılki Captivate'te Marvel vs Capcom 3 ve Bionic Command Rearmed 2 gösterimi yapılmış, Okamiden DS'in Batı çıkış tarihi verilmiş ve Dead Rising 2'den yeni bilgiler yayınlanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler