Captain Toad: Treasure Tracker – Özel Bölümü Nintendo Switch için Çıktı

14.03.2019 22:35 Gazali Çetinkaya

 
Captain Toad: Treasure Tracker – Özel Bölümü Nintendo Switch için çıktı. İlk olarak 13 Şubat'ta yayınlanan Nintendo Direct yayınında açıklanan bu indirilebilir içerik, Nintendo eShop’ta mevcut ve beş yeni parkur ile yeni parkurları takip etmek için yeni Shiny Crown dahil 18 yeni zorluk içeriyor. Yeni parkurlar batık gemiler ve şekerden yapılma bir krallık gibi renkli yeni ortamlardan oluşuyor. Captain Toad ile henüz maceraya çıkmamış olanlar için, Nintendo eShop’ta ana oyun ve DLC içeren bir dijital paket de bulunuyor.
 
Captain Toad: Treasure Tracker, oyuncuların Captain Toad ve yoldaşı Toadette’nin ustaca tasarlanmış 3D seviyeler boyunca dolaşmasına yardım ettiği bir bulmaca platfom oyunudur. Amaç, ilerlemek için her seviyedeki yıldızı kapmaktır, ancak kartal gözlü oyuncuların yol boyunca bulabileceği çok sayıda gizli toplanabilir eşyalar da bulunmaktadır. Captain Toad’un kendisi tipik kahramanınız gibi görünmeyebilir - yeni başlayanlar için ağır sırt çantası zıplamanın repertuarının bir parçası olmadığı anlamına gelebilir – ama kendisi cesur ve kararlıdır ve her zaman hedeflerine ulaşmak için çaba gösterir.
 
Ayrıca, Şubat ayında çıkarılan ücretsiz bir güncelleme, her bir parkuru iki oyunculu co-op modunda oynanabilir hale getiriyor - Captain Toad: Treasure Tracker dünyasını birlikte keşfetmek isteyen arkadaşlar ve aileler için mükemmel! Bulunacak bir hazine olduğunda iki kafa birinden daha iyi olabilir!
 
basın bülteni
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler