Castlevania 2 DLC'si Bulundu

Alucard
02.03.2014 09:36 Samet Basri Taşlı


     Genel olarak incelemelerden çok yüksek notlar alamayan Castlevania: Lords of Shadow 2 henüz bitmemiş gibi gözüküyor.
 
     PC versiyonunun dosyalarını karıştıran bazı oyuncular, ek içerik bölümünde, oyununun "Revelations" modunu oynamak için bir seçenek buldular.  Ayrıca biraz daha araştırma ile "Revelations" hakkında bir açıklama dosyası da bulundu.
   
     Açıklama metinlerinden öğrendiğimiz kadarıyla, yeni DLC sayesinde Alucard ile oynayabileceğiz. Yeni komploları açığa çıkarırken, bir yandan da Alucard'ın nasıl Dracula'nın hikayesine dahil olduğunu öğrenebileceğiz. Bu sayede oyunda ismi geçen ve bir rolü olan Alucard'ın hikayesini görebilecek, oyun sonunda aklımızda kalan ceaplanmamış bazı sorulara dair bilgiler edinebileceğiz.
 
     Tabi ki henüz resmi olarak bir açıklama olmadı. Ayrıca oyunun satışlarının da bu DLC çıkışını etkileyeceği tahmin ediliyor. Ama Konami ve Mercurysteam oyunun hayranlarını memnun edecek bir şeyler yapacak gibi gözüküyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow 2 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercury Steam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler