Castlevania: Lords of Shadow 2 Onaylandı

Lords of Shadow 2'yi bekleyen çok sayıda oyuncu var
02.01.2012 09:34 Alkan Adakaner

     2010 yılının sonuna doğru piyasaya çıkan Castlevania: Lords of Shadow serinin 3. boyutta da başarılı olabileceğini kanıtlamıştı. Mercury Steam tarafından geliştirilen bu oyunun devamının yolda olduğunu biliyorduk, ama şimdi bazı şeyler daha fazla açığa çıktı.
 
      CVG'de yayınlanan bir makalede 2012 yılında oyunculuğu tanımlayacak 24 oyun arasında Castlevania: Lords of Shadow 2'de bulunuyor. İşin asıl ilginç kısmı ise geliştirici ekibin lideri konumundaki Dave Cox'un bu makaleyi Twitter yoluyla paylaşması.
 
     Dave Cox'un bu makaleyi paylaşmasının Castlevania: Lords of Shadow 2'nin 2012 yılında çıkmasının onaylandığı anlamına geldiğini söyleyebiliriz. İlk Lords of Shadow oyunu ile hayran kitlesini genişleten Castlevania bakalım bu defa neler sunacak.       
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler