Castlevania: Mirror of Fate HD'den İlk Görseller

19.08.2013 23:03 Alkan Adakaner

 
     Castlevania: Lords of Shadow'dan 25 yıl sonraki olaylar konu olarak alan ve ilk olarak Nintendo 3DS için piyasaya çıkan Castlevania: LoS: Mirror of Fate'in HD sürümüne ait ilk görseller yayınlandı. PSN ve Xbox Live'dan satışa çıkacak oyunun HD görselleri oldukça hoş görünüyor.
 
 
    31 Ekim tarihinde yayınlanacak olan bu HD sürümde Boss Rush modunun yanı sıra leaderboards da yer alacak. Oyunu satın alan herkesin ayrıca Lords of Shadow 2'nin özel oynanabilir demosuna ulaşacağı da söyleniyor.
 
    Konaminin ayrıca içinde Castlevania: Lords of Shadow, bu oyunun DLC'leri "Reverie" and "Resurrection" ve Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD'yi barındıran Castlevania: Lords of Shadow Collection'ı da 31 Ekim'de satışa çıkaracağını belirtelim.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler