Catherine'in İlk İnceleme Skorları İyi Görünüyor

Catherine için yayınlanan en son videoları oyunun künyesinden izleyebilirsiniz.
26.07.2011 22:34 Levent Polater

 
    Batı çıkışını bugün resmi olarak gerçekleştiren Catherine için yargı vakti geldi. Playstation 3 ve Xbox 360 platformları için farklı bir konsept ile karşımıza çıkan oyunun ilk inceleme skorlarını aşağıdan görebilirsiniz.
 
    Aksiyon/macera/bulmaca ve bunun üstüne karmaşık bir aşk hikâyesini karıştıran Atlus'un yeni oyunu, ilk inceleme skorları ile beklenenin üstüne çıkmayı başarıyor. 1UP, oyuna şaşırtıcı bir biçimde A+ verirken Destructoid 9, IGN 9 puan vererek en yüksek skorları ortaya dökmüşler. Sitelerin üstüne tıklayarak yayınladıkları Catherine incelemesini görebileceğinizi söylerken yakın zamanda BSC'nin video incelemesini de karşınızda bulacağınızı hatırlatalım:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler