Century: Age of Ashes'ın PS4 ve PS5 Sürümleri Ertelendi

19.07.2022 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Playwing, oynaması ejderha temalı ücretsiz çok oyunculu savaş oyunu Century: Age of Ashes'ın PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerini önceden planlanan 19 Temmuz çıkış tarihinden yaz dönemine ertelediğini duyurdu.
 
Century: Age of Ashes ilk olarak 2 Aralık 2021'de Steam üzerinden PC için ardından 10 Mart 2022'de Xbox Series ve 12 Temmuz'da Xbox One için piyasaya sürüldü.
 
Erteleme hakkında ekip şunları söylüyor: "Öncelikle, lütfen özürlerimizi kabul edin. Bazılarınız bu gecikmenin neden oyunun piyasaya sürülmesine bu kadar yakınken yapıldığını merak ediyor olabilir.
 
PlayStation platformlarında oynamak isteyen çok sayıda oyuncu olduğunu biliyoruz ve bu durum Century: Age of Ashes'ın bir dönüm noktası olacak. Xbox One sürümünün piyasaya sürülmesinin hemen arkasından PlayStation'da konsolları için harekete geçtik. Bu nedenle, bu PS4 ve PS5 konsollarında kalite standartlarını karşıladığımızdan emin olmak için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Century: Age of Ashes Platformlar: PC Geliştirici: Playwing Dağıtıcısı: Playwing Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler