Chained Echoes, 2022'nin 4. Çeyreğinde Çıkış Yapacak

24.04.2022 12:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Deck13 Spotlight ve geliştirici Matthias Linda, 16 bit RPG oyunu Chained Echoes'un PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Kılıcını al, büyüne yön ver ya da Mech'e bin. Chained Echoes fantastik bir dünyada geçen, 16-bit SNES tarzı RPG oyunu. Büyüleyici karakterler, muhteşem manzaralar ve hain düşmanlarla dolu araziyi keşfederken kahramanlardan oluşan bir grubu takip et. Her kçşede kötülüğün ce ihanetin dolu olduğu bu kıtaya barış getirebilir misin?

Chained Echoes, 3 farklı krallığın arasında geçen savaşı sonlandırıp kıtaya barış getirmek için yola çıkan bir grup kahramanın hikayesini anlatan hikaye odaklı bir oyun.

- 20 - 25 saat aralığında oynanış süresi
- Hızlı bir tempoya sahip sıra tabanlı oyun.
- Yağmalayabileceğiniz, çalabileceğiniz ve craft'layabileceğiniz tonlarca eşya.
- Karmaşık yetenek ve ekipman sistemi.
- Kendi hava aracınızı özelleştirin.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1229240/Chained_Echoes/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chained Echoes Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Matthias Linda Dağıtıcısı: Deck13 Spotlight Tür: Sıra Tabanlı Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler