Sıra Tabanlı RPG Oyun Chained Echoes'un Çıkış Tarihi Açıklandı

05.02.2020 01:18 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Deck13'ün yaptığı, geliştiriciliğini ise Matthias Linda'nın yaptığı sıra tabanlı RPG oyunu Chained Echoes'un oyuna dair ilk bilgile paylaşıldı.
 
Oyunun bağış kampanyası geçtiğimiz yıllarda başlamıştı ve istenilen sayıya ulaşılmış hatta üstüne de çıkılmış. Geliştiricilerin söz verdiği gibi istenilen bağışa ulaşıldı ve oyunun PlayStation 4 sürümü de duyuruldu. Oyunun 2021'in son çeyreğinde PlayStation 4, Switch ve PC için çıkması bekleniyor.
 
Buraya tıklayarak bağış sayfasına, buraya tıklayarak Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Kılıcını al, büyüne yön ver ya da Mech'e bin. Chained Echoes fantastik bir dünyada geçen, 16-bit SNES tarzı RPG oyunu. Büyüleyici karakterler, muhteşem manzaralar ve hain düşmanlarla dolu araziyi keşfederken kahramanlardan oluşan bir grubu takip et. Her kçşede kötülüğün ce ihanetin dolu olduğu bu kıtaya barış getirebilir misin?
 
Chained Echoes, 3 farklı krallığın arasında geçen savaşı sonlandırıp kıtaya barış getirmek için yola çıkan bir grup kahramanın hikayesini anlatan hikaye odaklı bir oyun.
 
- 20 - 25 saat aralığında oynanış süresi
- Hızlı bir tempoya sahip sıra tabanlı oyun.
- Yağmalayabileceğiniz, çalabileceğiniz ve craft'layabileceğiniz tonlarca eşya.
- Karmaşık yetenek ve ekipman sistemi.
- Kendi hava aracınızı özelleştirin. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chained Echoes Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Matthias Linda Dağıtıcısı: Deck13 Spotlight Tür: Sıra Tabanlı Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler