Charlize Theron, Atomic Blonde 2'yi Onaylandı

13.07.2020 12:32 Özgür Eroğlu

 
İlk filmi 2017 yılında vizyona giren aksiyon filmi Atomic Blonde'un devamı onaylandı.
 
Geçtiğimiz aylarda resmi olmasa da onaylanan Atomic Blonde 2, bu sefer ilk filmin başrolü Charlize Theron tarafından onaylandı. Ancak ne yazık ki başka herhangi bir bilgi bulunmuyor.

2017 yılında yayınlanan Atomic Blonde, 2012 yılında yayınlanan Atomic Blonde: The Coldest City adlı çizgi romandan uyarlanmıştır. 30 milyon bütçesi bulunan film gişeden 100 milyon hasılat elde etti.

İlk filmin yönetmenliğini David Leitch üstlenmişti. Filmde ana karakter Charlize Theron tarafından canlandırılırken; James McAvoy, Eddie Marsan, Bill Skarsgård, Sofia Boutella ve Toby Jones da oyuncu kadrosunda bulunuyordu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler