Chernobyl VR Project'in Çıkış Videosu Yayınlandı

02.10.2017 14:45 Tunahan Safdır

 
     Facia sonrasında bugün bile girilmesi yasak olan Çernobil'e bir belgesel ekibi üyesi olarak girip keşfe çıkacağınız Chernobyl VR Project'in PlayStation VR çıkışı için yeni bir video yayınlandı.
 
     Farm 51 stüdyosu tarafından geliştirilen ve bir yandan bölgeyi gezerken diğer yandan faciadan kurtulanlardan birine yardımcı olacağınız oyunda sanal gerçeklik ile birlikte bölgeyi en ince ayrıntılara kadar keşfetme fırsatı bulacaksınız. Halihazırda Steam ve Oculus Store üzerindeki PC sürümüne yeni bir güncelleme gelen oyun bununla birlikte gezilebilir bazı yeni bölgelere kavuştu.
 
     Oyunun PlayStation VR sürümü, bugüne kadar çıkan tüm güncellemeleri, grafiksel iyileştirmeleri ve PS VR'a özel olarak bir bölgeyi bünyesinde barındıracak.
 
     Chernobyl VR Project'in PlayStation VR tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chernobyl VR Project Platformlar: PC PS4 Geliştirici: The Farm51 Dağıtıcısı: The Farm51 Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler