Child of Eden Xbox 360'tan 4-6 Hafta Sonra PS3'te

Tetsuya Mizuguchi yine yaratıcılığını konuşturacak
13.04.2011 06:45 Alkan Adakaner


     14 Haziran'da Amerika'da Xbox 360 için çıkacak olan Kinect destekli Child of Eden, benzer tarihlerde Avrupa'da da raflardaki yerini alacak. Peki ya oyunun Playstation 3 sürümü? 
 
    Ubisoft'un açıklamasına göre oyunun Playstation 3 sürümü Xbox 360'tan 4 ila 6 hafta sonra piyasaya çıkacak. Zaten Playstation Move desteğine sahip olacağını bildiğimiz oyunun 3D desteğinin de bulunacağı açıklandı.
 
      Tetsuya Mizuguchi tarafından tasarlanan Child of Eden, ritim-aksiyon öğeleri ile harmanlanmış bir shooter oyunu. Sıradışı tasarımı ile dikkat çeken yapım, Mizuguchi'nin bu türdeki diğer oyunu Rez gibi farklı bir deneyim sunma amacında.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Child of Eden Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler