Chivalry 2 Bir Milyon Satışa Ulaştı

18.08.2021 11:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Torn Banner Studios, Tripwire ve Deep Silver, Chivalry 2'nin 8 Haziran'da piyasaya sürülmesinden bu yana dünya çapında 1 milyondan fazla sattığını duyurdu. Chivalry 2, böylece geliştirici Torn Banner'ın şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu oldu.
 
Satış rakamları, bir dizi planlı ücretsiz içerik güncellemesinin ilki olan House Galencourt'ın yayınlanmasından sonra açıklandı. Bu güncelleme iki yeni haritayı, yepyeni bir 3v3 oyun modunu, orijinal Chivalry: Medieval Warfare'den popüler ok kamerası özelliğini, 60'tan fazla özelleştirme seçeneğini ve daha fazlasını bünyesinde barındırıyor. 
 
Chivalry 2 topluluğu, oyunun piyasaya sürülmesinden sonra tekrar aktif hale geldi ve kısa bir sürede 8 milyon saatin üzerinde oyun süresi kaydedildi. Ayrıca çıkışından bu yana tüm savaşlarda 420 milyondan fazla savaşçı öldürüldü. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chivalry II Platformlar: PC Geliştirici: Torn Banner Studios Dağıtıcısı: Tripwire Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler