Chris Avellone Star Wars Jedi: Fallen Order Üzerinde Çalışmış

02.03.2019 23:56 Gazali Çetinkaya

 
Tecrübeli video oyun tasarımcısı ve yazarı Chris Avellone, Respawn Entertainment'ın geliştirmekte olduğu Star Wars aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order üzerinde çalışmış olduğunu duyurdu.

Twitter üzerinden bir kullanıcının sorusunu yanıtlayan Chris Avellone Star Wars Jedi: Fallen Order için hikaye tasarımcısı ve yazar olarak hikaye, karakterler ve sinematikler üzerinde çalıştığını ve çalışmalarını yeni bitirdiğini belirtti.

Chris Avellone geçmişte Fallout 2, New Vegas, Planescape: Torment, Icewind Dale, Baldur's Gate: Dark Alliance, Alpha Protocol, Pillars of Eternity, Prey ve daha birçok oyunun yapım sürecinde önemli rol oynadı. Şimdi de Dying Light 2 ve System Shock remake üzerinde çalışıyor.

Star Wars Jedi: Fallen Order'a dönecek olursak, oyun sonbahar 2019 döneminde konsollar ve PC için çıkış yapacak ve oyunun hikayesi Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith ve Star Wars: Episode IV – A New Hope arasında geçecek. Daha fazla bilgiye 13 Nisan'da düzenlenecek Star Wars Celebration Chicago paneli esnasında ulaşacağız.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars Jedi: Fallen Order Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler