Cities: Skylines Epic Games Store'da Ücretsiz

17.12.2020 18:49 Gazali Çetinkaya

 
Paradox Interactive'in şehir kurma ve yönetimi oyunu Cities: Skylines, Epic Games Store kullanıcıları için ücretsiz.

Oyunu aşağıdaki bağlantıdan kütüphanenize ekleyip indirmeye başlayabilirsiniz. 18 Aralık Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalıyor.
  
epicgames.com/store/tr/product/cities-skylines/home
 
Epic Games Store bu yıl bitene kadar her gün bir ücretsiz oyun verecek.
 
Cities: Skylines çıkış fragmanı:
 
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 
Klasik Şehir Kurma Simülasyonunun Modern Versiyonu
 
Cities: Skylines, klasik şehir kurma simülasyonunun modern bir versiyonudur. Oyun, gerçek bir şehri yaratıp idare etmenin heyecanını ve zorluklarını yaşatabilmek için bir taraftan şehir kurma tecrübesinin oturmuş yapısını korurken diğer taraftan yeni oynanış unsurları sunarak bu tecrübeyi genişletiyor. Oyunda Cities in Motion serisinin yapımcılarının tasarladığı tam teşekküllü bir ulaşım sistemi bulunuyor. Ayrıca oyunu kendi oyun tarzına göre katmanlı ve zorlu bir simülasyon arasında dengeleyebilmeni sağlayan mod desteği de bulunuyor. Tek sınır hayal gücünün sınırları; o yüzden kontrolü eline al ve ulaşabildiğin kadar yükseklere uzan!
 
Çok katmanlı ve zorlu bir simülasyon

Sıfırdan şehir kurmayı öğrenmek kolay ama bu konuda uzmanlaşmak zor. Şehrinin belediye başkanı olarak eğitim, su, elektrik, polis, itfaiye, hastane ve çok daha fazla temel ihtiyacı dengelemekle ve şehrinin ekonomik sistemini idare etmekle ilgileneceksin. Şehrinin sakinleri farklı oyun senaryolarına uygun, gerçekçi ve akıcı bir şekilde hareket ediyor.

Geniş kapsamlı yerel trafik simülasyonu

Colossal Order'ın Cities in Motion serisindeki geniş tecrübesinden güç alarak tasarlanan yepyeni ve son derece iyi çalışan bir ulaşım sistemi.

Bölgeler ve Politikalar

Makamında oturan bir yöneticiden daha fazlası ol. Şehrinin farklı bölümleriyle ilgilenip bölgelere ayırmak politikaları uygulamanı ve bu da kendi şehrinin Belediye Başkanı olmanı sağlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 8 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler