Cities: Skylines Remastered Yeni Nesil Konsollara Geliyor

10.02.2023 19:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Colossal Order tarafından oyunculara sunulacak olan şehir simülasyon oyunu Cities: Skylines'ın yeniden düzenlenmiş sürümü duyuruldu. PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmiş bir sürüm olan Cities: Skylines Remastered, 15 Şubat'ta 39,99 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek.
 
Ücretsiz yükseltme seçeneği sunulacak
 
 
 
15 Şubat tarihinde yayınlanacak olan Cities: Skylines'ın geliştirilmiş sürümü, orijinal oyun sahiplerine ücretsiz bir yükseltme şeklinde sunulacak. Halihazırda Cities: Skylines'a PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar, Remastered sürümüne ve "Airports" genişletmesine ücretsiz olarak ulaşabilecek. Ek paketin önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Cities: Skylines Remastered, yeni nesil konsollar için optimize edilmiş bir yapı ile karşımıza çıkmayı planlıyor. Bu sürüm içerisinde daha büyük şehirler oluşturabilecek, yapıları geliştirmek ve dikmek için ek içeriklerden yararlanabilecek ve dilediğimiz yere bu yapıları kurabileceğiz. Birçok yükseltme seçeneğini içerisinde barındıran bu oyunda oyuncular, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'de daha iyi performans alabilecek.
 
Remastered sürümünü yeni nesil konsollarda oynamanın yanı sıra kullanıcılar bu oyunu PlayStation 4 veya Xbox One'a indirebilir. 
 
Cities: Skylines Remastered duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cities: Skylines Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Colossal Order Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler