Cities: Skylines'ın Bir Sonraki Güncellemesi Oyunun En Büyük Güncellemesi Olacak

18.04.2015 19:47 Ömür Gencer


      Colossol Order, oyuncuların beğenerek oynadığı Cities: Skyline'a gelecek bir sonraki güncelleme hakkında yeni detaylar verdi. Yapımcı ekip yayınlanacak olan bu güncellemenin şu ana kadar yayınlanmış en önemli güncelleme olduğunu belirtiyor.
 
      Güncelleme için yapımcı ekip şu sözlere yer verdi: "Bu güncelleme önceden yayınladığımız güncellemelerden çok büyük olduğu için bir süre daha geliştirilme ve test aşamasında olacak. Yani güncellemenin yayınlanmasına en az bir ay var."
 
     Bunun yanında yapımcı güncellemenin oyuna bolca eğlenceli özellik ekleyeceğini de dile getiriyor. Hakkında daha fazla detay verilmese de güncellemenin getireceği yenilikler arasında tünel ekleme özelliği yer alıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cities: Skylines Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Colossal Order Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 10 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler